Duurzaam Meerssen Dag 2017

Op zondag 5 november gaat het weer gebeuren! Duurzaam Meerssen Dag 2017 wordt georganiseerd in de Auw Kerk in Bunde.

LET OP! Meedoen met de publieksprijsvraag kan door inlevering van het wedstrijdformulier op de Duurzaam Meerssen Dag!  (Formulier zie de Geulbode-flyer)

logo-duurzaam-meerssen-dag-2017-oranje

Wederom een dag met zeer veel diversiteit aan duurzaamheid; wat is het, hoe werkt het, wat kan ik er mee?
DUURZAAM is Hip! Een dag voor jong, jonger en oud 🙂 met GRATIS toegang!

Dit jaar oa aandacht voor prijsuitreiking van een scholenwedstrijd en een podium voor de politiek. Daarnaast een grote verscheidenheid aan duurzame producten en diensten. Te denken valt aan mobiliteit, wonen, energie, kleding, voeding, milieu, financiën, etc
Voor de jeugd is er professionele gratis animatie van Luna Events; schmink, tattoos, knutselen, biologische suikerspinnen etc!
Officiële opening om 13:30 door de wethouder.

Al meer dan 30 deelnemers hebben zich gemeld, net als twee politieke partijen. Klik hier voor een overzicht!

Noteer vast in uw agenda en ben erbij! Het programma vindt u deze week hier op de website.

Zie ook onze facebook pagina met presentaties van deelnemersfacebook-icon

Aankondiging Duurzaam Meerssen Dag 2017 bij MeerVandaag TV:

dsc_8588            dsc_8500